De kaart‎ > ‎

Hoofdgerechten


Slibtongen (3 stuks) met tartaarsaus
Solettes de Zeebruges (3 pièces) et sauce tartare

Gebakken zeetong (±.500gr) met slaatje en frietjes
Sole meunière ( ± 500 gr) salade et pommes frites

Deense kabeljauw gebakken met preistomp en garnaaltjes

Cabillaud rôti au four au stomp de poireaux et crevettes

Jonge tarbot met pasta, tomaten en koningskruid
Turbotin aux pâtes fraîches, tomates et basilicum

Rib eye “Angus Aberdeen 4 weken gerijpt” met choronsaus
Rib eye “Angus Aberdeen reserva” et sauce choron

Varkenscarré “pata negra” met pickelsaus
Cote de porc “pata negra” cross & Blackwell

Jonge Franse duif in de oven “clamart”
Pigeonneau roti au four “clamart”

Kalfsniertjes met mosterdsausje
Rognons de veau à la moutarde